PUHUN KOKEMUKSEN ÄÄNELLÄ
ANDREI PUHUJANA?
Andrei ei ole tykännyt koskaan luennoista. Hän on oppinut kokeilemalla ja tekemällä. Matkan varrella tehnyt lukuisia virheitä ja nuoresta iästä huolimatta kokenut paljon. Tärkeimpänä kykynä nähdä kokonaisuuksia, ymmärtää ihmisiä ja luoda mielikuvia. Hän rakastaa tarinoita eikä usko koulutukseen vaan asenteeseen ja draiviin. Tärkeimpänä työkaluna hänen mielestään on mieli ja sen voima.

Tästä syystä Andrein "koulutuksilta" on turha odottaa perinteisiä luentoja, jossa käydään erilaisia tilastoja ja kaavoja läpi. Hän heittäytyy tilanteeseen ja jakaa tietoa omien ja kavereiden tarinoiden kautta.

Hänen tarkoituksena ei ole opettaa ja muuttaa ihmisiä, koska henkilökohtaisessa elämässä hänen pahimmat virheet ovat tapahtuneet juuri tällä osa-alueella.

"Ihmistä ei voi muuttaa, jos hän ei itse halua muuttua ja meitä ohjaa meidän tavat ja rutiinit. Ensiksi pitää muuttaa ajatustapaa ja rutiineja ennen kuin voi muuttua".

Hän jakaa työkaluja myyntiin, markkinointiin, ajanhallintaan ja oman motivaation löytämiseen sekä tavoitteisiin pääsemiseen. Ei tuttuja kaavoja ja kirjoista luettuja opetuksia vaan oman tekemisen kautta toimiviksi todettuja tapoja ja käytäntöjä.
Vuonna 2018 Andrei kävi puhumassa useissa seminaareissa, yksityistilaisuuksissa ja oppilaitoksissa. Suurempiin tapahtumiin lukeutuu usean tuhannen hengen yrittäjäristeily. Tunnetuimpia yrityksiä, joissa Andrei on kouluttanut henkilökuntaa; Handelsbanken, Telia, Kiho, Aikamatkat.

VARAA ANDREI PUHUJAKSI