Blogi

Veloitanko asiakastani, jos asunto jää myymättä?

Ei. Asunnon myynti kauttanu ei maksa mitään, jos en saa asuntoasi kaupaksi. Uskon kykyymme palvella Sinua niin paljon, että veloitamme tasan 0€, jos emme saa asuntoasi kaupaksi. Ja kyllä, asunnon myynnistä aiheutuu minulle kuluja, mutta kannan tämän riskin mielelläni, jotta Sinun ei tarvitse.

Jos veloittaisin Sinua asuntosi myynnin yrittämisestä, olisi se mielestäni tekopyhää. Moni välittäjä veloittaa myymättömästä asunnosta ammattitason kuvauksen laskun + asiakirjakulut, mikä voi tarkoittaa satoja euroja. Jos asuntosi jää myymättä, lasku jää siis minulle.

Kannan myyntikulujen taloudellisen riskin, koska se on mm.
1) moraalisesti oikein,
2) hyvää asiakaspalvelua,
3) kannustaa minua entisestään myymään kotisi ja
4) minulle verovähennyskelpoinen.

Tilastomme näyttävät, että hyvin harva asunto jää meillä myymättä, joten avaimien palautus 0€ välityspalkkiolaskun kanssa ei riskinä ole kovin realistinen. Toki rehellisesti mekin olemme vain ihmisiä — kaikkia asuntoja ei ole tarkoitettu menevän kaupaksi ensimmäisen 4 kk aikana myynnin aloittamisesta.

Kannamme Neliöt Liikkuulla erittäin mielellämme kaiken mahdollisen riskin, minkä asuntosi myyjinä vain voimme myynnillisesti kantaa. Kanssamme työskentely on käytännössä täysin riskitöntä. Tämäkin blogi on vain sanoja ja sanat todistetaan teoilla.

Soita tai laita viesti haluamassasi kanavassa meille jo tänään, niin ryhdytään sanoista tekoihin.